1. Úspory v kuchyni
Title | Úspory v kuchyni |
---|---|
Author info | Lea Lisá |
Author | Lisá Lea |
Source document | Hotelier : direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií. Roč. 11, č. leto (2017), s. 74-78. - Žilina : Direct press, 2017. ISSN 1337-0545 |
Document kind | schedule of articles from periodics |
Language | Slovak |
Country of Edition | Slovak Republic |
Keywords | gastronómia * reštaurácie * potraviny * dodávatelia * kvalita potravín * ceny * úspory |
Annotation | Cena, kvalita a množstvo - najdôležitejšie parametre pri objednávaní akéhokoľvek tovaru. Veľká pozornosť venovaná výberu dodávateľov. Vytvorenie nákupného košíka. Štvoritá kontrola pre vylúčenie chýb a strát v oblasti dodávateľsko-odberateľských vzťahov. Plytvanie v kuchyni. Využitie surovín. |
Database | ARTICLES |
References | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Bunches | 2017: jar-zima |