1. Vybrané aspekty prístupu slovenských reštaurácií k spokojnosti zákazníka
Title | Vybrané aspekty prístupu slovenských reštaurácií k spokojnosti zákazníka |
---|---|
Translation | Selected aspects of approach of Slovak restaurants towards customer`s satisfaction |
Author info | Lujza Jurkovičová, Jana Sýkorová |
Author | Jurkovičová Lujza EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená |
Co-authors | Sýkorová Jana EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená |
Source document | Studia commercialia Bratislavensia : vedecký časopis Obchodnej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave = scientific journal of Faculty of Commerce, University of Economics in Bratislava. Roč. 2, č. 7 (2009), s. 92-101. - Bratislava : Obchodná fakulta Ekonomickej univerzity v Bratislave, 2009. ISSN 1337-7493 |
Výstup z projektu | VEGA 1/0228/08 Nové prístupy k riadeniu ponuky priemyselných podnikov |
Note | VEGA 1/0228/08 |
Document kind | schedule of articles from periodics |
Language | Slovak |
Country of Edition | Slovak Republic |
systematics | 366 - Spotrebiteľ a jeho problémy |
Keywords | podnik priemyselný * reštaurácie * kvalita výrobkov * jedlá * spokojnosť zákazníkov |
Annotation | Analýza postoja slovenských stravovacích zariadení k sledovaniu spokojnosti zákazníka s jedlom, ako aj zisťovanie významu vybraných položiek produktu v ich ponuke zákazníkom- |
Public work category | Scientific titles in home not carented magazines and other year-books |
Database | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ |
References | (2) - PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ |
No. of Archival Copy | E09 01609-003, OBF - Archív EPC, originál dokumentu |
References | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Numbers | 2009: 5-8 |