1. Increasing of competitiveness of dairy products in Slovakia through the application of information systems
Title | Increasing of competitiveness of dairy products in Slovakia through the application of information systems |
---|---|
Translation | Zvyšovanie konkurencieschopnosti mliekarenských výrobkov v SR uplatnením informačných systémov |
Author info | Anna Látečková, Milan Kučera, Kinga Brédová |
Author | Látečková Anna |
Co-authors | Kučera Milan |
Brédová Kinga | |
Source document | Agricultural economics. Vol. 55, no. 8 (2009), s. 384-391. - Prague : Institute of Agricultural and Food Information, 2009. ISSN 0139-570X |
Document kind | schedule of articles from periodics |
Language | English |
Country of Edition | Czech Republic |
systematics | 636/639 - Chov zvierat. Produkty domácich zvierat a zveriny. Poľovníctvo. Rybárstvo |
Keywords | priemysel mliekarský * výrobky * trh * Slovensko * systémy informačné * konkurencieschopnosť |
Annotation | Prieskum na domácom trhu mliečnych produktov, poukázanie na smer, ktorým by sa mal výrobca orientovať. Nevyhnutnou podmienkou pre zvyšovanie konkurencieschopnosti je implementácia informačných systémov zohľadňujúcich špecifiká mliekarenskej výroby. |
URL | http://www.agriculturejournals.cz/publicFiles/09435.pdf |
Database | ARTICLES |
References | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Numbers | 2009: 7-12 |