1. Determinants of graduity size in the Czech Republic: evidence from four inexpensive restaurants in Brno
Title | Determinants of graduity size in the Czech Republic: evidence from four inexpensive restaurants in Brno | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Translation | Determinanty výšky sprepitného v Českej republike: prípadová štúdia zo štyroch lacných reštaurácií v Brne | ||||||||
Author info | Michal Kvasnička, Monika Szalayová | ||||||||
Author | Kvasnička Michal | ||||||||
Co-authors | Szalayová Monika | ||||||||
Source document | Národohospodářský obzor : časopis věnovaný otázkám národohospodářským a sociálněpolitickým. Roč. 15, č. 2 (2015), s. 121-136. - Brno : Ekonomicko-správní fakulta MU, 2015. ISSN 1213-2446 | ||||||||
Document kind | schedule of articles from periodics | ||||||||
Language | English | ||||||||
Country of Edition | Czech Republic | ||||||||
systematics | 366 - Spotrebiteľ a jeho problémy | ||||||||
Keywords | reštaurácie * správanie spotrebiteľa | ||||||||
Annotation | Nižšia úroveň sprepitného v ČR (6-7%) oproti krajinám USA, Kanada a Izrael (cca 15%). Nerovnosť v správaní pravidelných zákazníkov a pri platbe kartou. Vplyv počasia a pohlavia časníka na výšku sprepitného. | ||||||||
Database | ARTICLES | ||||||||
References | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika | ||||||||
Numbers | 2015: 1-4 | ||||||||
|