1. Food safety in the Slovak Republic: analysis of the state based on the results of official food inspections, notification to the RASFF system and the opinion of Slovak consumers
Title | Food safety in the Slovak Republic: analysis of the state based on the results of official food inspections, notification to the RASFF system and the opinion of Slovak consumers . 10. |
---|---|
Author info | Alica Lacková, Malgorzata A. Jarossová |
Author | Lacková Alica EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená |
Co-authors | Jarossová Malgorzata Agnieszka EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená |
Source document | Systemy zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności - teraźniejszość o przyszłość. S. 92-107 [1 AH]. - Warszawa : Polskie Towarzystwo Technologów Żywności, 2016 / Czarniecka-Skubina Ewa ; Jakość i bezpieczeństwo żywności konferencja naukowa. ISBN 978-83-9438-896-6 |
Výstup z projektu | VEGA 1/0635/14 Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku |
Note | VEGA 1/0635/14 |
Document kind | rozpis článkov z kníh |
Language | English |
Country of Edition | Poland |
systematics | 338.439 - Potravinové hospodárstvo. Ekonomika výživy |
Keywords | bezpečnosť potravinová * kvalita potravín * spotrebitelia * správanie spotrebiteľa * dozor potravinový * Slovensko |
Public work category | Reports at international scientific conferences |
Database | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ |
References | (1) - PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ |
No. of Archival Copy | E16 00730-001, kópia plného textu |