1. Consumers' Approach regarding the Offer of Innovative Food Products on the Example of Pasta
Title | Consumers' Approach regarding the Offer of Innovative Food Products on the Example of Pasta | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Translation | Prístup spotrebiteľov týkajúci sa ponuky inovatívnych potravinárskych výrobkov na príklade cestovín | ||||||||
Author info | Marzena Jeźewska-Zychowicz, Marta Sajdakowska, Malgorzata A. Jarossová | ||||||||
Author | Jeźewska-Zychowicz Marzena | ||||||||
Co-authors | Sajdakowska Marta | ||||||||
Jarossová Malgorzata Agnieszka EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená | |||||||||
Source document | Handel wewnętrzny : rynek-przedsiębiorstwo-konsumpcja-marketing. Vol. 63, no.1 (2017), pp.192-202. - Warszawa : Instytut Badań Rynku, Konsumpcji i Koniunktur, 2017. ISSN 0438-5403 | ||||||||
Document kind | schedule of articles from periodics | ||||||||
Language | English | ||||||||
Country of Edition | Poland | ||||||||
Keywords | spotrebitelia * potraviny * kvalita tovaru * výskum marketingový | ||||||||
Annotation | Marketingový prieskum ochoty respondentov konzumovať inovatívne potravinové výrobky na príklade cestovín. | ||||||||
Public work category | Scientific titles in foreign not carented magazines and other year-books | ||||||||
Database | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ | ||||||||
No. of Archival Copy | E17 00185-001, kópia plného textu | ||||||||
|