1. Pivo ako životný štýl, alebo reštauračné pivovary sú v kurze
Title | Pivo ako životný štýl, alebo reštauračné pivovary sú v kurze |
---|---|
Author info | Daniela Palušová |
Author | Palušová Daniela |
Source document | Hotelier : direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií. Roč. 12, č. leto (2018), s. 86-90. - Žilina : Direct press, 2018. ISSN 1337-0545 |
Document kind | schedule of articles from periodics |
Language | Slovak |
Country of Edition | Slovak Republic |
Keywords | reštaurácie * pivo * pivovary * služby * kvalita * marketing * výhody konkurenčné |
Annotation | Podobne ako vínna turistika, začínajú aj pivovary otvárať svoje brány pre verejnosť. Čoraz viac sa na trhu presadzujú malé a reštauračné pivovary. Malé pivovary sa snažia ísť cestou starých receptúr a tradičných pracovných postupov. Výhodou je aj priestor na experimentovanie. Trendom je byť svojský a originálny. Hotel Loft v centre Bratislavy stavil na koncept pivovarskej reštaurácie, čo je aj jeho konkurenčnou výhodou. |
Database | ARTICLES |
References | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Bunches | 2018: jar-jeseň |