1. Vplyv zmeny sortimentu jedál na prevádzkovanie stravovacieho zariadenia
Title | Vplyv zmeny sortimentu jedál na prevádzkovanie stravovacieho zariadenia | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Parallel title | Impact of Changing the Meals Assortment on the Operation of a Catering Facility | ||||||||
Author info | Lucia Zeleňáková, Anna Kolesárová, Nina Ryšánek | ||||||||
Author | Zeleňáková Lucia | ||||||||
Co-authors | Kolesárová Anna | ||||||||
Ryšánek Nina | |||||||||
Source document | Journal of tourism, hospitality and commerce : vědecko-odborný recenzovaný časopis. Roč. 8, č. 2 (2017), s. 26-37. - Brno : Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o. Brno, 2017. ISSN 1804-3836 | ||||||||
Document kind | schedule of articles from periodics | ||||||||
Language | Slovak | ||||||||
Country of Edition | Czech Republic | ||||||||
Keywords | zariadenia stravovacie * stravovanie spoločné * kvalita * hygiena * bezpečnosť * inovácia | ||||||||
Annotation | Dva typy systému spoločného stravovania. Zoznam hlavných, podporných a manažérskych procesov v zariadeniach spoločného stravovania. Charakteristika vybraného stravovacieho zariadenia pred a po zmene sortimentu jedál. Porovnávané procesy: dispozičné riešenie prevádzky, plánovanie výroby a predaja, príjem surovín, skladovanie potravín a surovín, výroba jedál, výdaj, balenie a expedícia jedál. Význam zavedenia inovácie ako prostriedku na skvalitnenie prevádzky a zlepšenia jej pozície na trhu. | ||||||||
Database | ARTICLES | ||||||||
References | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika | ||||||||
Numbers | 2017: 2 | ||||||||
|