1. Dual Quality Food: A Negative Social Externality or a Competitiveness Opportunity?
Title | Dual Quality Food: A Negative Social Externality or a Competitiveness Opportunity? | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Translation | Dvojaká kvalita jedla: negatívna sociálna externalita alebo príležitosť na konkurencieschopnosť? | ||||||||
Author info | Roberta Sisto, Giustina Pellegrini, Piermichele La Sala | ||||||||
Author | Sisto Roberta | ||||||||
Co-authors | Pellegrini Giustina | ||||||||
La Sala Piermichele | |||||||||
Source document | Agricultural economics. Vol. 65, no. 7 (2019), s. 307–313. - Prague : Czech academy of agricultural sciences, 2019. ISSN 0139-570X | ||||||||
Document kind | schedule of articles from periodics | ||||||||
Language | English | ||||||||
Country of Edition | Czech Republic | ||||||||
Keywords | potravinárstvo * Európska únia * práva spotrebiteľské * konkurencieschopnosť * informácie asymetrické | ||||||||
Annotation | Nové poznatky k téme dvojakej kvality potravín v západnej a strednej či východnej Európe. Asymetrické informácie a prístupy na trhy jednotlivých krajín. Európska legislatíva k tejto téme. Teoretická analýza načrtá aj pozitívne dôsledky v podobe príležitostí pre potravinárske firmy. | ||||||||
Database | ARTICLES | ||||||||
References | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika | ||||||||
Bunches | 2019: 7-12 | ||||||||
|