1. Kuchyňa
Title | Kuchyňa |
---|---|
Author info | Magdaléna Maceášiková, Eva Brezovská |
Author | Maceášiková Magdaléna |
Co-authors | Brezovská Eva |
Source document | Hotelier : direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií. Roč. 3, č. 4 (2009), s. 28-36. - Žilina : Direct press, 2009. ISSN 1337-0545 |
Document kind | schedule of articles from periodics |
Language | Slovak |
Country of Edition | Slovak Republic |
systematics | 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie |
Keywords | služby * zariadenia stravovacie * zariadenia kuchynské * legislatíva * hygiena * povolania |
Annotation | Podmienka hygieny v kuchyni. HACCP (Hazard analysis critical control point) - systém , ktorý má pomôcť dosiahnuť vyššiu úroveň bezpečnosti potravín, zaručiť zdravie zákazníkov a zvýšiť kredit stravovacieho zariadenia. Zákony a predpisy vzťahujúce sa na stravovacie zariadenia. Profesia kuchára. Ako zariadiť kuchyňu. Svetové trendy pre profesionálne kuchyne. Najčastejšie nedostatky pri zriaďovaní a prevádzke kuchýň. |
Database | ARTICLES |
References | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Numbers | 2009: 1-6 |