1. Gastronomická homogenizácia vs. autenticita kulinárskeho zážitku: komparatívna analýza motivačných faktorov kulinárskeho cestovného ruchu vo vybraných turistických destináciách
Title | Gastronomická homogenizácia vs. autenticita kulinárskeho zážitku: komparatívna analýza motivačných faktorov kulinárskeho cestovného ruchu vo vybraných turistických destináciách : bakalárska práca | ||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Author info | Andrea Pisková, školiteľ: Kvetoslava Matlovičová | ||||||||||||
Author | Pisková Andrea | ||||||||||||
Another authors | Matlovičová Kvetoslava (Školiteľ (konzultant)) EUBOBFKCR - Katedra cestovného ruchu OBF | ||||||||||||
Corporation | Obchodná fakulta EU . Katedra cestovného ruchu | ||||||||||||
Issue data | Bratislava, 2023. - 58 s. | ||||||||||||
Document kind | práce záverečné bakalárske (Bc.) | ||||||||||||
Language | Slovak | ||||||||||||
Country of Edition | Slovak Republic | ||||||||||||
Database | ZÁVEREČNÉ PRÁCE | ||||||||||||
Call number | 925092 | ||||||||||||
|