1. Systém HACCP sa od 1. januára 2000 uvádza do života aj na Slovensku
Title | Systém HACCP sa od 1. januára 2000 uvádza do života aj na Slovensku |
---|---|
Author info | Zuzana Dúžeková |
Author | Dúžeková Zuzana |
Source document | Verejná správa : dvojtýždenník vlády SR. Roč. 55, č. 1 (2000). - Bratislava : Ministerstvo vnútra SR, 2000 |
Document kind | schedule of articles from periodics |
Language | Slovak |
Country of Edition | Slovak Republic |
systematics | 613 - Hygiena. Starostlivosť o zdravie |
Keywords | hygiena výživy * potraviny * výživa * nápoje alkoholické * nápoje nealkoholické * technológia výroby * kontrola kvality * programy rozvojové |
Annotation | Systém HACCAP - Hazard Analysis Critical Control Points ako nový prístup ku kontrole hygieny potravín. Charakteristika systému a dôvody jeho zavedenia. Vzor na spracovanie sanitačného programu. Plán realizácie systému zabezpečenia kontroly hygieny potravín. |
Database | ARTICLES |
References | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Numbers | 2000: 1-13 |