1. Institutional problems of pig meat sector in the Czech Republic
Title | Institutional problems of pig meat sector in the Czech Republic |
---|---|
Translation | Institucionální problémy sektoru vepřového masa v České republice |
Author info | Marie Pourová, Miloslav Pour |
Author | Pourová Marie |
Co-authors | Pour Miloslav |
Source document | Agricultural economics = Zemědělská ekonomika : an international journal = mezinárodní vědecký časopis. Roč. 48, č. 1 (2002), s. 29-35. - Praha : Ústav zemědělských a potravinářských informací, 2002. ISSN 0139-570X |
Document kind | schedule of articles from periodics |
Language | English |
Country of Edition | Czech Republic |
systematics | 636/639 - Chov zvierat. Produkty domácich zvierat a zveriny. Poľovníctvo. Rybárstvo |
Keywords | mäso * mäsopriemysel * vzťahy dodávateľsko-odberateľské * partneri obchodní * inštitúcia * výroba poľnohospodárska * výskum * Česko |
Annotation | Inštitucionálne problémy v sektore bravčového mäsa v Českej republike. Výskum bol vykonaný v roku 2000 dotazníkovou metódou a metódou rozhovorov s manažérmi jednotlivých organizácií v potravinovom reťazci bravčové mäso. Zistené problémy - inštitucionálny pohľad. |
URL | http://www.agriculturejournals.cz/publicFiles/59189.pdf |
Database | ARTICLES |
References | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Numbers | 2002: 1-6 |