1. Je možné ich odstrániť
Title | Je možné ich odstrániť |
---|---|
Author info | Viera Vojtková |
Author | Vojtková Viera |
Source document | Slovenský výber : mesačník manažmentu obchodu. Roč. 14, č. 4 (2010), s. 8. - Bratislava : SON MEDIA, 2010. ISSN 1335-9266 |
Document kind | schedule of articles from periodics |
Language | Slovak |
Country of Edition | Slovak Republic |
systematics | 338.43 - Poľnohospodárstvo ako hospodárske odvetvie |
Keywords | potraviny * látky nebezpečné * bezpečnosť potravinová * výskum * financovanie |
Annotation | Výskumný ústav potravinársky (VÚP) v Bratislave má v problematike škodliviny v potravinách výnimočné postavenie, a to aj v medzinárodnom meradle. Ústav bude možné vybaviť kvalitnou prístrojovou technikou vďaka finančným prostriedkom zo štrukturálnych fondov EÚ. Škodlivé látky v potravinách - karcinogény, akrylamid, žiadúce a nežiadúce procesy prebiehajúce pri spracovaní potravín, údenie potravín. |
Database | ARTICLES |
References | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Numbers | 2010: 1-12 |