1. Slovenské tradičné jedla ponúkané reštauráciami vo vybraných regiónoch Slovenska (Záhorie, Liptov a Šariš)
SYS | 0225482 | |
---|---|---|
LBL | 00000nla--22^^^^^---450- | |
005 | 20240502073710.1 | |
100 | $a 20161221d2016łłłłm--y0sloc0103----ba | |
101 | 0- | $a slo $d eng |
102 | $a SK | |
200 | 1- | $a Slovenské tradičné jedla ponúkané reštauráciami vo vybraných regiónoch Slovenska (Záhorie, Liptov a Šariš) $d Slovak traditional meals offered by restaurants in selected regions of Slovakia (Záhorie, Liptov and Saris) $f Malgorzata A. Jarossová, Petra Benšová |
301 | $a VEGA 1/0635/14 | |
330 | $a Faktory ovplyvňujúce fungovanie reštaurácii ponúkajúcich zákazníkom tradičné slovenské jedlá v troch regiónoch Slovenska. Kvalita a náročnosť prípravy jedál, bariéry spojené s prevádzkovaním reštaurácií. Prieskum záujmu o typické slovenské jedlá na našom trhu. | |
463 | -1 | $1 001 eu_un_cat*0225402 $1 010 $a 978-80-225-4300-2 $1 200 1 $a Biopotraviny, tradičné a regionálne potraviny na Slovensku a v zahraničí $b elektronický zdroj $e zborník vedeckých statí z medzinárodnej vedeckej konferencie : Bratislava 28. 11. 2016 $f zborník zostavili: Malgorzata A. Jarossová, Ivan Hlavatý $g recenzenti: Elżbieta Weiss, Igor Kačeňák $v S. 90-101 CD-ROM $1 210 $a Bratislava $c Vydavateľstvo EKONÓM $d 2016 $1 215 $a CD-ROM [219 s., 13,8 AH] $1 702 1 $3 eu_un_auth*0053834 $a Jarossová $b Malgorzata Agnieszka $4 220 $1 702 1 $3 eu_un_auth*p0070630 $a Hlavatý $b Ivan $4 220 $1 702 1 $3 eu_un_auth*0065351 $a Weiss $b Elżbieta $4 675 $1 702 1 $3 eu_un_auth*p0021179 $a Kačeňák $b Igor $4 675 $1 710 12 $a Biopotraviny, tradičné a regionálne potraviny na Slovensku a v zahraničí $b Medzinárodná vedecká konferencia $e Bratislava, Slovensko $f 28.11.2016 |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0002606 $a jedlá |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0004995 $a príprava jedál |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0004572 $a potraviny |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*0051104 $a kvalita potravín |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0005355 $a reštaurácie |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0002229 $a gastronómia |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0005276 $a regióny |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0005739 $a Slovensko |
675 | $a 640.2/.4 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000285 $x Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie | |
700 | -1 | $3 eu_un_auth*0053834 $a Jarossová $b Malgorzata Agnieszka $p EUBOBFKTK $9 50 $f 1978- $4 070 $T Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená |
701 | -1 | $3 eu_un_auth*0063253 $a Benšová $b Petra $4 070 $9 50 |
801 | -0 | $a SK $b BA004 $c 20161221 $g AACR2 |