K aspektom v jednotlivých prierezových oblastiach pôdohospodárstva : zborník odborných príspevkov zo školských, odborno-vedeckých a popularizačných podujatí konaných v roku 2016 Strednou odbornou školou poľnohospodárstva a služieb na vidieku organizovaných v Košiciach a vo Viničkách. S. 60-62. - Košice : Stredná odborná škola poľnohospodárstva a služieb na vidieku, 2016 / Kačániová Miroslava ; Sudzina Marián. ISBN 978-80-972561-7-3
Cirok cukrový je hodnotná, hospodársky významná plodina využívaná najmä v potravinárskom priemysle. Ekonomicky efektívna plodina z dôvodov nižších materiálových nákladov. Využitie ako kŕmnej plodiny pre ovce a hovädzí dobytok a postupné začleňovanie na výrobu etanolu a bioplynov v bioenergetike. Biologicky hodnotné látky v ciroku.
Public work category
Scientific works in not noticed year-books from home undertakings, home year-books
Database
PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
No. of Archival Copy
E17 00314-001, kópia plného textu
File name
Size
Typ prístupu
Archív publikačnej činnosti
3 MB
z IP adresy SEK po prihlásení
This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about
how we use cookies.