1. Vplyv značiek kvality potravín na rozhodovanie spotrebiteľov
SYS | 0266256 | |
---|---|---|
LBL | 00000nbm--22^^^^^---450- | |
005 | 20201006134158.9 | |
035 | $a b6508e4c-d6ff-4e84-ac7e-ee22510bd117 | |
100 | $a 20200705d2020łłłłm--y0sloc0103----ba | |
101 | 0- | $a slo |
102 | $a SK | |
200 | 1- | $a Vplyv značiek kvality potravín na rozhodovanie spotrebiteľov $e diplomová práca $f Michaela Blažová $g školiteľ: Dagmar Lesáková |
210 | $a Bratislava $d 2020 | |
215 | $a 98 s. | |
700 | -1 | $3 eu_un_auth*0067433 $a Blažová $b Michaela $4 070 |
702 | -1 | $3 eu_un_auth*p0048949 $a Lesáková $b Dagmar $f 1949- $p EUBOBFKMA $4 727 $T Katedra marketingu OBF |
712 | 02 | $3 eu_un_auth*k0001177 $a Obchodná fakulta EU $b Katedra marketingu $4 050 |
801 | -0 | $a SK $b BA004 $c 20200705 $g AACR2 |
T85 | $x existuji fulltexy |