1. Tourism Focused on Vegans and Vegetarians
SYS | 0298728 | |
---|---|---|
LBL | $$$$$naa$$22$$$$$$$$450$ | |
005 | 20240520132751.4 | |
035 | $a 1127208 $2 CREPC2 | |
100 | $a 20240123d2023łłłłm--y0sloc0103----ba | |
101 | 0- | $a eng $d eng |
102 | $a PL | |
200 | 1- | $a Tourism Focused on Vegans and Vegetarians $f Elena Kašťáková, Malgorzata Agnieszka Jarossová |
301 | $a VEGA 1/0398/22 | |
330 | $a Cieľom tejto kapitoly je uviesť čitateľa do problematiky cestovného ruchu zameraného na vegánov a vegetariánov uvedením európskych krajín s najvyšším počtom vegánskych a vegetariánskych reštaurácií, vybraných cestovných kancelárií zameraných na vegánskych a vegetariánskych spotrebiteľov a uvedením príkladov vegánskych /vegetariánske menu ponúkané dopravnými spoločnosťami. | |
463 | -1 | $1 001 eu_un_cat*0298699 $1 010 $a 978-83-67400-60-2 $1 200 1 $a Doskonalenie jakości usług przewodnickich w dobie pandemii $f recenzja naukowa: Beata Meyer $v S. 17-32 $1 210 $a Wroclaw $c Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wroclawiu $d 2023 $1 215 $a [436 s.] $1 702 1 $3 eu_un_auth*0090439 $a Meyer $b Beata $4 340 |
541 | 1- | $a Turizmus zameraný na vegánov a vegetariánov |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0002659 $a kancelárie cestovné |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*0053083 $a ruch cestovný zážitkový |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0004572 $a potraviny |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0005827 $a spoločnosti dopravné |
700 | -1 | $3 eu_un_auth*0053834 $a Jarossová $b Malgorzata Agnieszka $p EUBOBFKMA $4 070 $9 50 $f 1978- $T Katedra marketingu OBF |
701 | -1 | $3 eu_un_auth*0004119 $a Kašťáková $b Elena $p EUBOBFKMO $4 070 $9 50 $f 1974- $T Katedra medzinárodného obchodu OBF |
801 | -0 | $a SK $b BA004 $c 20240123 $g AACR2 |
830 | $a mm-zmena typu dokumentu na príspevok na základe rozhodnutia CVTI zo dňa 7.5.2024. | |
T85 | $x existuji fulltexy |