1. Tradícia a inovácia v gastronómií
Title | Tradícia a inovácia v gastronómií |
---|---|
Parallel title | Tradition and innovation in gastronomy |
Author info | Malgorzata A. Jarossová, Katarína Šimánková |
Author | Jarossová Malgorzata Agnieszka EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená |
Co-authors | Šimánková Katarína |
Source document | Nové technológie a postupy vo vzdelávaní, podnikaní a obchode : zborník vedeckých statí. S. 43-49 CD-ROM. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2016 / Červenka Peter ; Hlavatý Ivan ; Kásl Daniel ; Hečko Ivan. ISBN 978-80-225-4298-2 |
Document kind | schedule of articles from year books |
Language | Slovak |
Country of Edition | Slovak Republic |
systematics | 641/642 - Potraviny a jedlá |
Keywords | potraviny * jedlá * gastronómia * inovácia výrobkov |
Annotation | Hlavné dimenzie týkajúce sa inovácií v gastronómii. Tradičné produkty a jedlá, inovácie v jedle. Trendy v súčasnej gastronómii. Zážitková gastronómia. |
Public work category | Scientific titles in home noticed scientific year-books (not conference) |
Database | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ |
No. of Archival Copy | E16 01043-007, originál dokumentu |