1. Stravovanie ako predpoklad eliminácie civilizačných ochorení
Title | Stravovanie ako predpoklad eliminácie civilizačných ochorení |
---|---|
Author info | Vanda Lieskovská, Mária Grullingová, Marta Marcinová, Denisa Bilohuščinová |
Author | Lieskovská Vanda EUBPHFKOP - Katedra obchodného podnikania PHF |
Co-authors | Grüllingová Mária EUBPHFKOP - Katedra obchodného podnikania PHF |
Marcinová Marta | |
Bilohuščinová Denisa EUBPHFKOP - Katedra obchodného podnikania PHF | |
Source document | Zdraví - výzvy a rizika : sborník z XLIII. konference České demografické společnosti, 22.-23. května 2013, VŠE v Praze. S. [1-11]. - Praha : Nakladatelství Oeconomica, 2013. ISBN 978-80-245-1934-0 |
Výstup z projektu | VEGA 1/0906/11 Spoločenská zodpovednosť firiem v kotexte strategického marketingového nástroja v uzavretom cykle potravinového reťazca |
Note | VEGA 1/0906/11 |
Document kind | schedule of articles from year books |
Language | Slovak |
Country of Edition | Czech Republic |
systematics | 613 - Hygiena. Starostlivosť o zdravie |
Keywords | zdravie * starostlivosť o zdravie * štýl životný * populácia * prieskum * študenti |
Annotation | Štátna politika zdravia ako jedna zo strategických rozvojových politík spoločnosti. Zhoršovanie zdravotného stavu obyvateľstva v SR. Problematika primárnej hypertenzie a hospitalizácie v SR. Vzťah medzi zdravím a zdravým stravovaním. Prieskum u poslucháčov Podnikovohospodárskej fakulty v Košiciach. Preferencia konzumácie potravín zdravších a menej zdravých podľa pohlavia respondentov. Priemerný čas strávený pri počítači a TV. |
Public work category | Reports at international scientific conferences |
Database | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ |
References | (2) - PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ |
No. of Archival Copy | E13 00660-001, kópia plného textu |