1. Návrh systému certifikácie internetových obchodov predávajúcich sortiment biopotravín
Title | Návrh systému certifikácie internetových obchodov predávajúcich sortiment biopotravín | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Parallel title | System of certification of electronic shops selling organic food products | ||||||||
Author info | Alena Dudeková | ||||||||
Author | Dudeková Alena EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená | ||||||||
Source document | MMK 2015 : sborník příspěvků z mezinárodní vědecké konference : mezinárodní Masarykova konference pro doktorandy a mladé vědecké pracovníky : ročník VI. : 14. - 18. prosince 2015 Hradec Králové, Česká republika : certifikovaná vědecká konference No. 2259661528. S. 310-316 CD-ROM. - Hradec Králové : MAGNANIMITAS, 2015 ; MMK 2015 Mezinárodní vědecká konference. ISBN 978-80-87952-12-2 | ||||||||
Výstup z projektu | VEGA 1/0635/14 Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku | ||||||||
Note | VEGA 1/0635/14 | ||||||||
Document kind | schedule of articles from year books | ||||||||
Language | Slovak | ||||||||
Country of Edition | Czech Republic | ||||||||
systematics | 620.2 - Náuka o tovare. Tovaroznalectvo | ||||||||
Keywords | biopotraviny * kvalita potravín * kvalita tovaru * kvalita výrobkov * požiadavky na výrobky * predajcovia * predajne * certifikáty | ||||||||
Annotation | Slovenská asociácia pre elektronický obchod (SAEC) hodnotí internetové obchody podľa určených pravidiel, avšak nie je oprávnená vydávať certifikát, za súčasnej situácie môže vydávať iba osvedčenie o splnených, ňou stanovených podmienok. Model získania certifikátu internetových obchodov predávajúcich sortiment biopotravín, ktorý môže nahradiť existujúce osvedčenia o splnení podmienok. | ||||||||
Public work category | Reports at international scientific conferences | ||||||||
Database | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ | ||||||||
References | (1) - PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ | ||||||||
No. of Archival Copy | E15 01413-003, originál dokumentu | ||||||||
|