1. Gastronomické trendy súčasnosti v Moravsko-sliezskom kraji
SYS | 0250915 | |
---|---|---|
LBL | 00000naa--22^^^^^---450- | |
005 | 20190212124127.4 | |
100 | $a 20190212a2018łłłłm--y0sloc0103----ba | |
101 | 0- | $a slo $d eng |
102 | $a SK | |
200 | 1- | $a Gastronomické trendy súčasnosti v Moravsko-sliezskom kraji $d Gastronomic Trends of Present in Moravia-Silesian Region $f Pavlína Pellešová, Jakub Vacha |
330 | $a Definícia gastronómie podľa Brillant-Savarina. Gastronomické trendy v súčasnosti - lokálnosť, znižovanie odpadu v kuchyni, flexitariánstvo, polievky do ruky, zdravie a výživová hodnota potravín, zabudnuté potraviny, párovanie potravín, fialové potraviny. Uplatňovanie nových gastronomických trendov v gastronomických zariadeniach na území Moravsko-sliezskeho kraja. | |
463 | -1 | $1 001 eu_un_cat*0250865 $1 011 $a 0139-8660 $1 200 1 $a Ekonomická revue cestovného ruchu $e vedecký časopis Ekonomickej fakulty Univerzity Mateja Bela $d Economic review of tourism $v Roč. 51, č. 3 (2018), s. 170-180 $1 210 $a Banská Bystrica $c Ekonomická fakulta UMB $d 2018 |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0002229 $a gastronómia |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0004572 $a potraviny |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0005924 $a správanie spotrebiteľa |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0007461 $a zdravie |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0007490 $a zelenina |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0003248 $a mäso |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0005355 $a reštaurácie |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0005276 $a regióny |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*0044167 $a prieskum |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0001857 $a dotazníky |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0001544 $a Česko |
700 | -1 | $3 eu_un_auth*0001056 $a Pellešová $b Pavlína $4 070 |
701 | -1 | $3 eu_un_auth*0064048 $a Vacha $b Jakub $4 070 |
801 | -0 | $a SK $b BA004 $c 20190212 $g AACR2 |