1. Racionalizácia gastronomickej prevádzky aperitív bar
Title | Racionalizácia gastronomickej prevádzky aperitív bar : bakalárska práca | ||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Author info | Klaudia Vizinová, školiteľ: Roman Staňo | ||||||||||||
Author | Vizinová Klaudia | ||||||||||||
Another authors | Staňo Roman (Školiteľ (konzultant)) EUBOBFKSC - Katedra služieb a cestovného ruchu OBF - zrušená | ||||||||||||
Corporation | Obchodná fakulta EU . Katedra služieb a cestovného ruchu - zrušené | ||||||||||||
Issue data | Bratislava, 2021. - 48 s. | ||||||||||||
Document kind | práce záverečné bakalárske (Bc.) | ||||||||||||
Language | Slovak | ||||||||||||
Country of Edition | Slovak Republic | ||||||||||||
Database | ZÁVEREČNÉ PRÁCE | ||||||||||||
Call number | 917231 | ||||||||||||
|