1. HACCP - systémový prístup ku kvalite poživatín
SYS | r038434 | |
---|---|---|
LBL | ^^^^^naa^^22^^^^^^^^450^ | |
005 | 20230602073117.6 | |
100 | $a 20000605a2000 m y0sloc0103 ba | |
101 | 0- | $a slo |
102 | $a SK | |
200 | 1- | $a HACCP - systémový prístup ku kvalite poživatín $f Ján Ondrejka, Fridrich Görner |
330 | $a Nový prístup na zaistenie bezpečnosti poživatín. Systémový postup na zabezpečenie zdravotne bezchybných poživatín. Samokontrola v potravinárskych závodoch. Zodpovednosť vedenia závodu za zdravotnú bezchybnosť a kvalitu vyrábaných produktov. Oficiálna kontrola. Stále školenie zamestnancov potravinárskych zariadení. | |
463 | -1 | $1 001 eu_un_cat*s124915 $1 011 $a 0042-9406 $1 200 1 $a Výživa a zdravie $e časopis pre výživu $v Roč. 45, č. 2 (2000), s. 27-28 $1 210 $a Bratislava $c Slovenská spoločnosť pre výživu $d 2000 |
610 | 1- | $a ochrana zdravia $9 eu_un_auth*h0003913 |
610 | 1- | $a požívatiny $9 eu_un_auth*h0004619 |
610 | 1- | $a bezpečnosť potravinová $9 eu_un_auth*h0001261 |
610 | 1- | $a potravinárstvo $9 eu_un_auth*h0004571 |
610 | 1- | $a sebakontrola $9 eu_un_auth*h0005644 |
610 | 1- | $a školenie odborné $9 eu_un_auth*h0006252 |
610 | 1- | $a HACCP |
675 | $a 331.34 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000117 $x Sociálna politika v podniku | |
700 | -1 | $a Ondrejka $b Ján $3 eu_un_auth*p0008239 $4 070 |
701 | -1 | $a Görner $b Fridrich $3 eu_un_auth*p0059209 $4 070 |
801 | -0 | $a SK $b BA004 $c 20000605 $g AACR2 |