1. HACCP - systémový prístup ku kvalite poživatín
Title | HACCP - systémový prístup ku kvalite poživatín |
---|---|
Author info | Ján Ondrejka, Fridrich Görner |
Author | Ondrejka Ján |
Co-authors | Görner Fridrich |
Source document | Výživa a zdravie : časopis pre výživu. Roč. 45, č. 2 (2000), s. 27-28. - Bratislava : Slovenská spoločnosť pre výživu, 2000. ISSN 0042-9406 |
Document kind | schedule of articles from periodics |
Language | Slovak |
Country of Edition | Slovak Republic |
systematics | 331.34 - Sociálna politika v podniku |
Keywords | ochrana zdravia * požívatiny * bezpečnosť potravinová * potravinárstvo * sebakontrola * školenie odborné * HACCP |
Annotation | Nový prístup na zaistenie bezpečnosti poživatín. Systémový postup na zabezpečenie zdravotne bezchybných poživatín. Samokontrola v potravinárskych závodoch. Zodpovednosť vedenia závodu za zdravotnú bezchybnosť a kvalitu vyrábaných produktov. Oficiálna kontrola. Stále školenie zamestnancov potravinárskych zariadení. |
Database | ARTICLES |
References | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Numbers | 2000: 1-4 |