The principles of functioning of operational controlling in the retail food chain.
Author info
Elena Dengová
Author
Dengová Elena EUBFPMKPF - Katedra podnikových financií FPM
Source document
Ekonomika, financie a manažment podniku VIII. : zborník vedeckých statí pri príležitosti Týždňa vedy a techniky. [S. 1-7] CD-ROM. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2014 / Majtán Miroslav ; Markovič Peter ; Grznár Miroslav ; Rajňák Milan. ISBN 978-80-225-3941-8
Document kind
schedule of articles from year books
Language
Slovak
Country of Edition
Slovak Republic
systematics
65.012 - Metódy riadenia podniku a organizácie priemyslu, obchodu a dopravy
Princípy fungovania operatívneho kontrolingu v maloobchodnom potravinovom reťazci majú svoju špecifikáciu. Hlavnou vlastnosťou podľa autorky je tesná naviazanosť troch typov kontrolingu navzájom – pre úspešné zvládanie podpory podnikania a hľadania optimálnej cesty k zvýšeniu zisku a hospodárskemu výsledku, kontroling má sledovať biznis proces komplexne, začínajúc marketingovým prieskumom potenciálnej expanzie, až po konečný predaj tovaru a úhradu záväzkov.
Public work category
Scientific titles in home noticed scientific year-books (not conference)
Database
PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
References
(1) - PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
No. of Archival Copy
E14 01877-056, originál dokumentu
File name
Size
Typ prístupu
Archív publikačnej činnosti
359.9 KB
z IP adresy SEK po prihlásení
This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about
how we use cookies.