1. Podpora produkcie tradičných regionálnych potravín - nevyhnutný krok k zvyšovaniu potravinovej sebestačnosti
Title | Podpora produkcie tradičných regionálnych potravín - nevyhnutný krok k zvyšovaniu potravinovej sebestačnosti |
---|---|
Parallel title | Support for the production of traditional regional foods - a necessary step to improving food self-sufficiency |
Author info | Ingrid Potisková |
Author | Potisková Ingrid EUBOBFKIO - Katedra informatiky obchodných firiem OBF - zrušená |
Source document | Biopotraviny, tradičné a regionálne potraviny na Slovensku a v zahraničí : zborník vedeckých statí z medzinárodnej vedeckej konferencie : Bratislava 28. 11. 2016. S. 168-174 CD-ROM. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2016 / Jarossová Malgorzata Agnieszka ; Hlavatý Ivan ; Weiss Elżbieta ; Kačeňák Igor ; Biopotraviny, tradičné a regionálne potraviny na Slovensku a v zahraničí Medzinárodná vedecká konferencia. ISBN 978-80-225-4300-2 |
Výstup z projektu | VEGA 1/0635/14 Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku |
Note | VEGA 1/0635/14 |
Document kind | schedule of articles from year books |
Language | Slovak |
Country of Edition | Slovak Republic |
systematics | 338.439 - Potravinové hospodárstvo. Ekonomika výživy |
Keywords | sebestačnosť * potraviny * potravinárstvo * spotreba potravín * priemysel potravinársky * produkty * produkcia * regióny * Slovensko |
Annotation | Schopnosť a miera potravinovej sebestačnosti krajiny zabezpečiť domáci trh potravinami domáceho pôvodu. Možnosti inovatívnych riešení v rámci produkcie tradičných regionálnych potravín s cieľom zvyšovania potravinovej sebestačnosti. |
Public work category | Reports at home scientific conferences |
Database | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ |
References | (1) - PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ |
No. of Archival Copy | E16 01135-013, originál dokumentu |