1. Food safety management system according to ISO 22000 in the selected poultry plant
Title | Food safety management system according to ISO 22000 in the selected poultry plant |
---|---|
Author info | Małgorzata Kosiorowska, Tomasz Lesiów |
Author | Kosiorowska Małgorzata EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená |
Co-authors | Lesiów Tomasz |
Source document | Produktová politika a jej sociálno-ekonomické aspekty : zborník vedeckých statí vydaný pri príležitosti 70. výročia založenia Ekonomickej univerzity v Bratislave. S. 89-97. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2010. ISBN 978-80-225-3085-9 |
Document kind | schedule of articles from year books |
Language | English |
Country of Edition | Slovak Republic |
Public work category | Scientific titles in home noticed scientific year-books (not conference) |
Database | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ |
No. of Archival Copy | E10 01754-001, kópia plného textu |