1. Nové požiadavky na poskytovanie informácií o potravinách spotrebiteľom
Title | Nové požiadavky na poskytovanie informácií o potravinách spotrebiteľom |
---|---|
Parallel title | New requirements on the provision of food information to consumers |
Author info | Tatiana Košútová |
Author | Košútová Tatiana EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená |
Source document | Studia commercialia Bratislavensia : scientific journal of Faculty of Commerce, University of Economics in Bratislava : vedecký časopis Obchodnej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave. Roč. 7, č. 27 (2014), s. 382-393. - Bratislava : Obchodná fakulta Ekonomickej univerzity v Bratislave, 2014. ISSN 1337-7493 |
Výstup z projektu | VEGA 1/0635/14 Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku |
Note | VEGA 1/0635/14 |
Document kind | schedule of articles from periodics |
Language | Slovak |
Country of Edition | Slovak Republic |
systematics | 658.6 - Technika obchodu. Tovar |
Keywords | potraviny * Európska komisia * informácie * konkurencieschopnosť * označovanie tovarov |
Annotation | Prezentácia nových pravidiel pri poskytovaní informácií o potravinách spotrebiteľom, ktoré vznikli zjednodušením európskej legislatívy. |
Public work category | Scientific titles in home not carented magazines and other year-books |
Database | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ |
No. of Archival Copy | E14 01258-008, originál dokumentu |
References | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Numbers | 2014: 25-28 |