1. Food quality and safety in the context of increasing their competitiveness
Title | Food quality and safety in the context of increasing their competitiveness |
---|---|
Author info | Alica Lacková, Marta Karkalíková, Štefan Žák |
Author | Lacková Alica EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená |
Co-authors | Karkalíková Marta EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená |
Žák Štefan EUBOBFKMA - Katedra marketingu OBF | |
Source document | Commodity science in a changing world : 20th IGWT symposium : September 12th-16th, 2016, Varna, Bulgaria. P. 666-671 CD-ROM. - Varna : University of economics, 2016 ; Commodity science in a changing world Symposium. ISBN 978-954-21-0904-4 |
Note | VEGA 1/0670/16 |
Document kind | schedule of articles from year books |
Language | English |
Country of Edition | Bulgaria |
systematics | 658.56 - Kontrola akosti. Hospodárenie s nástrojmi. Hospodárenie s materiálom, surovinami a výrobkami |
Keywords | kvalita potravín * bezpečnosť potravinová * konkurencieschopnosť * systém riadenia kvality * Slovensko |
Annotation | Kvalita a bezpečnosť potravín na Slovensku v kontexte ich vzrastajúcej konkurencieschopnosti. Ochrana spotrebiteľa, ochrana proti stratám obchodu. Manažérsky systém bezpečnosti potravín. |
Public work category | Reports at international scientific conferences |
Database | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ |
References | (1) - PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ |
No. of Archival Copy | E16 00669-001, kópia plného textu |