1. Systémový prístup ku kontrole hygienickej kvality poživatín
Title | Systémový prístup ku kontrole hygienickej kvality poživatín |
---|---|
Author info | Fridrich Görner, Ján Ondrejka |
Author | Görner Fridrich |
Co-authors | Ondrejka Ján |
Source document | Výživa a zdravie : časopis pre výživu. Roč. 45, č. 1 (január-marec 2000), s. 7-9. - Bratislava : Slovenská spoločnosť pre výživu, 2000. ISSN 0042-9406 |
Document kind | schedule of articles from periodics |
Language | Slovak |
Country of Edition | Slovak Republic |
systematics | 613 - Hygiena. Starostlivosť o zdravie |
Keywords | hygiena výživy * kontrola kvality * kontrola preventívna * požívatiny * potraviny * HACCP |
Annotation | Systém HACCP (hazard analysis and critical control point) zabezpečenia hygieny poživatín. Kontrola sanitácie pomocou merania ATP. Prediktívna mikrobiológia v systéme HACCP. |
Database | ARTICLES |
References | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Numbers | 2000: 1-4 |