1. Dusená alebo varená? Podpora výroby ryže a obchodovania s ňou
Title | Dusená alebo varená? Podpora výroby ryže a obchodovania s ňou |
---|---|
Author info | Martha Petró-Turza |
Author | Petró-Turza Martha |
Source document | Normalizácia : odborný časopis pre technickú normalizáciu. Roč. 10, č. 6 (november-december 2004), s. 40-41. - Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo Slovenskej republiky, 2004. ISSN 1335-5511 |
Document kind | schedule of articles from periodics |
Language | Slovak |
Country of Edition | Slovak Republic |
systematics | 006 - Normalizácia. Normy |
Keywords | normalizácia * normy ISO * normy medzinárodné * produkty * ryža * kvalita * vlastnosti tovaru úžitkové * produkcia * obchod * Ázia |
Annotation | Biologická hodnota ryže a jej produkcia vo svete. Najväčší producent a zároveň aj konzument ryže - Ázia. Medzinárodné normy na ryžu vypracované ISO/TC 34 Potravinárske výrobky a subkomisiou SC 4 Obilniny a strukoviny. Normy určujúce metódy stanovenia nečistôt, fyzikálnych a chemických vlastností obilnín, odporúčania na skladovanie a metódy odberu vzoriek. |
Database | ARTICLES |
References | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Numbers | 2004: 1-6 |