Analysis of the restaurant industry development in Slovakia
Author info
Linda Síbertová
Author
Síbertová Linda EUBFPMKPO - Katedra podnikovohospodárska FPM
Source document
Ekonomika, financie a manažment podniku VII. : zborník vedeckých statí pri príležitosti Týždňa vedy a techniky. [S. 1-8][CD-ROM]. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2013. ISBN 978-80-225-3725-4
Document kind
schedule of articles from year books
Language
Slovak
Country of Edition
Slovak Republic
systematics
640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie
Príspevok charakterizuje odvetvie reštauračných služieb na Slovensku, identifikuje v súčasnosti prevládajúce trendy a prostredníctvom vybraných ukazovateľov analyzuje vývoj odvetvia a predpovedá jeho ďalšie smerovanie.
Public work category
Scientific titles in home noticed scientific year-books (not conference)
Database
PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
No. of Archival Copy
E13 01509-054, originál dokumentu
File name
Size
Typ prístupu
Archív publikačnej činnosti
432.6 KB
z IP adresy SEK po prihlásení
This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about
how we use cookies.