1. Inovácie v potravinárskom priemysle z pohľadu spotrebiteľa
Title | Inovácie v potravinárskom priemysle z pohľadu spotrebiteľa |
---|---|
Parallel title | Innovations in the food industry from a consumer perspective |
Author info | Ingrid Potisková |
Author | Potisková Ingrid EUBOBFKIO - Katedra informatiky obchodných firiem OBF - zrušená |
Source document | Nové technológie a postupy vo vzdelávaní, podnikaní a obchode : zborník vedeckých statí. S. 146-150 CD-ROM. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2016 / Červenka Peter ; Hlavatý Ivan ; Kásl Daniel ; Hečko Ivan. ISBN 978-80-225-4298-2 |
Výstup z projektu | VEGA 1/0635/14 Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku |
Note | VEGA 1/0635/14 |
Document kind | schedule of articles from year books |
Language | Slovak |
Country of Edition | Slovak Republic |
systematics | 338.439 - Potravinové hospodárstvo. Ekonomika výživy |
Keywords | biopotraviny * potraviny modifikované geneticky * kvalita potravín * spotrebitelia * postoje * ochrana spotrebiteľa * potravinárstvo * potraviny * inovácia výrobkov |
Annotation | Prístup k problematike výroby potravín sa rozvetvuje do dvoch protichodných smerov. Jeden kladie dôraz na tradičné postupy, druhý na najmodernejšie technológie. Čo je pre budúcnosť najprijateľnejšie? Príspevok analyzuje jednotlivé trendy s cieľom poukázať na prínosy, prípadne negatíva týchto smerovaní. |
Public work category | Scientific titles in home noticed scientific year-books (not conference) |
Database | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ |
References | (1) - PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ |
No. of Archival Copy | E16 01043-022, originál dokumentu |