1. Ako sa šéfkuchár naučil farmárčiť
Title | Ako sa šéfkuchár naučil farmárčiť |
---|---|
Author info | Jarmila Horváthová |
Author | Horváthová Jarmila |
Source document | Trend : týždenník o ekonomike a podnikaní. Roč. 27, č. 19 (11. mája 2017), s. 40-43. - Bratislava : News and Media Holding, 2017. ISSN 1335-0684 |
Document kind | schedule of articles from periodics |
Language | Slovak |
Country of Edition | Slovak Republic |
Keywords | podnikanie * podnikatelia * reštaurácie * gastronómia * farmy * produkty * chov zvierat * potraviny * kvalita * Slovensko |
Annotation | Unikát v slovenskej gastronómii - reštaurácia Afrodita v Čereňanoch pri Partizánskom. Marián Filo - šéfkuchár a majiteľ v jednej osobe. Rozšírenie podnikania a vybudovanie vlastnej farmy. Inšpirácia v zahraničí. Takmer všetky použité suroviny z vlastnej produkcie. Na čo si majú dať reštaurácie pozor. |
Database | ARTICLES |
References | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Bunches | 2017: 11-20 + 9 príl. |