1. Poľnohospodárstvo a výživa
SYS | r016810 | |
---|---|---|
LBL | ^^^^^naa^^2200385^^^450^ | |
005 | 20221213101011.9 | |
100 | $a 19971217a19rr m y0sloc0103 ba | |
101 | 0- | $a slo |
102 | $a SK | |
200 | 1- | $a Poľnohospodárstvo a výživa $f A. Kuhajdová, E. Slivková, Jaroslav Janků |
330 | $a Prezentácia systému HACCP (Hazard Analyzes Critical Control Points - Analýza rizík a kritických kontrolných bodov), ktorý predstavila skupina amerických a slovenských expertov financovaná USAID odborníkom mäsopriemyslu. Cieľ systému - spracované suroviny bezpečné pre ľudskú spotrebu a hygienicky nezávadné zariadenia. Princípy kontroly. Ako by mohol tento systém zmeniť terajší komplikovaný inšpekčný systém. - Údaje o množstve, kvalite a realizačných cenách mlieka na Slovensku v r.1992-1994. - Výstava vín na Cypre príspevkom k propagácii východoslovenského regiónu. | |
463 | -1 | $1 200 1 $a Trend $v Roč. 5, č. 8 (1995), s. 16A |
610 | 1- | $a potraviny $9 eu_un_auth*h0004572 |
610 | 1- | $a kontrola $9 eu_un_auth*h0002863 |
610 | 1- | $a mäso $9 eu_un_auth*h0003248 |
610 | 1- | $a HACCP |
610 | 1- | $a kvalita výrobkov $9 eu_un_auth*h0003015 |
610 | 1- | $a inšpekcia štátna $9 eu_un_auth*h0002493 |
610 | 1- | $a mlieko $9 eu_un_auth*h0003380 |
610 | 1- | $a spotreba $9 eu_un_auth*h0005884 |
610 | 1- | $a Slovensko $9 eu_un_auth*h0005739 |
610 | 1- | $a 1992-1994 |
610 | 1- | $a víno $9 eu_un_auth*h0006971 |
610 | 1- | $a propagácia $9 eu_un_auth*h0005138 |
610 | 1- | $a výstavy $9 eu_un_auth*h0007216 |
675 | $a 338.43 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000167 $x Poľnohospodárstvo ako hospodárske odvetvie | |
700 | -1 | $a Kuhajdová $b A. $3 eu_un_auth*p0016302 $4 070 |
701 | -1 | $a Slivková $b E. $3 eu_un_auth*p0016303 $4 070 |
701 | -1 | $a Janků $b Jaroslav $3 eu_un_auth*p0005706 $4 070 |
801 | -0 | $a SK $b BA004 $c 19971217 $g AACR2 |