1. Poľnohospodárstvo a výživa
Title | Poľnohospodárstvo a výživa |
---|---|
Author info | A. Kuhajdová, E. Slivková, Jaroslav Janků |
Author | Kuhajdová A. |
Co-authors | Slivková E. |
Janků Jaroslav | |
Source document | Trend. Roč. 5, č. 8 (1995), s. 16A |
Document kind | schedule of articles from periodics |
Language | Slovak |
Country of Edition | Slovak Republic |
systematics | 338.43 - Poľnohospodárstvo ako hospodárske odvetvie |
Keywords | potraviny * kontrola * mäso * HACCP * kvalita výrobkov * inšpekcia štátna * mlieko * spotreba * Slovensko * 1992-1994 * víno * propagácia * výstavy |
Annotation | Prezentácia systému HACCP (Hazard Analyzes Critical Control Points - Analýza rizík a kritických kontrolných bodov), ktorý predstavila skupina amerických a slovenských expertov financovaná USAID odborníkom mäsopriemyslu. Cieľ systému - spracované suroviny bezpečné pre ľudskú spotrebu a hygienicky nezávadné zariadenia. Princípy kontroly. Ako by mohol tento systém zmeniť terajší komplikovaný inšpekčný systém. - Údaje o množstve, kvalite a realizačných cenách mlieka na Slovensku v r.1992-1994. - Výstava vín na Cypre príspevkom k propagácii východoslovenského regiónu. |
Database | ARTICLES |