1. Z predajne takmer rovno na tanier
SYS | r041795 | |
---|---|---|
LBL | ^^^^^naa^^22^^^^^^^^450^ | |
005 | 20231002114221.0 | |
100 | $a 20010601a2001 m y0sloc0103 ba | |
101 | 0- | $a slo |
102 | $a SK | |
200 | 1- | $a Z predajne takmer rovno na tanier $f Viera Vojtková |
330 | $a Rastie dopyt po "predpripravených" jedlách, čiže polotovaroch. Zákazníci sa orientujú na mrazený a chladený tovar. Progres konzervárensta je v šetrnejšom spracúvaní surovín. Vývoj nekonvenčných technológií spracovania surovín. | |
463 | -1 | $1 001 eu_un_cat*0007215 $1 200 1 $a Slovenský výber $e časopis manažmentu obchodu $v Roč. 5, č. 1 (2001), s. 20-21 $1 210 $a Bratislava $c SON MEDIA $d 2001 |
610 | 1- | $a polotovary $9 eu_un_auth*h0004483 |
610 | 1- | $a konzervovanie potravín $9 eu_un_auth*h0002910 |
610 | 1- | $a potraviny mrazené $9 eu_un_auth*h0004574 |
610 | 1- | $a Slovensko $9 eu_un_auth*h0005739 |
675 | $a 663/664 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000356 $x Potravinárstvo | |
700 | -1 | $a Vojtková $b Viera $3 eu_un_auth*p0064057 $4 070 |
801 | -0 | $a SK $b BA004 $c 20010601 $g AACR2 |