1. Stravovanie zamestnancov
Title | Stravovanie zamestnancov |
---|---|
Author info | Martina Švaňová |
Author | Švaňová Martina |
Source document | Personálny a mzdový poradca podnikateľa. Roč. 27, č. 14-15 (2022), s. 113-124. - Žilina : Poradca podnikateľa, 2022. ISSN 1335-1508 |
Document kind | schedule of articles from periodics |
Language | Slovak |
Country of Edition | Slovak Republic |
Keywords | stravovanie zamestnancov * zamestnanci * zamestnávatelia * výživa * podmienky pracovné * účtovníctvo mzdové * účtovníci * personalisti |
Annotation | Zamestnávateľ je povinný zamestnancom poskytovať stravovanie vo všetkých zmenách v súlade so zásadami správnej výživy, a to priamo na pracoviskách, či v ich blízkosti, keď sú splnené určité podmienky. Zamestnávateľ ich posudzuje prostredníctvom poverenej osoby, ktorou je zväčša mzdový účtovník, či personalista. |
Database | ARTICLES |
References | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Numbers | 2022: 14-15 |