Rogovská Vanda EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
Source document
MMK 2014 : recenzovaný sborník příspěvků z mezinárodní vědecké konference : mezinárodní Masarykova konference pro doktorandy a mladé vědecké pracovníky : ročník V. : 15. - 19. prosince 2014 Hradec Králové, Česká republika : certifikovaná vědecká konference No. 2259661423. S. 598-607 CD-ROM. - Hradec Králové : MAGNANIMITAS, 2014 ; MMK 2014 Mezinárodní vědecká konference. ISBN 978-80-87952-07-8
Súhrnný pohľad na hnutie Slow Food, ktoré vzniklo v roku 1989 v Taliansku ako jedno z mnohých hnutí a iniciatív hľadajúcich alternatívu k neudržateľným trendom súčasnej kultúry stredného prúdu, resp. rýchlej spotrebnej spoločnosti. Cieľom hnutia Slow Food je vytvorenie novej "gastronomickej vedy" a "nového modelu" v oblasti potravinových systémov. Charakterizácia pobočky Slow Food na Slovensku a návrh opatrení na rozšírenie a zviditeľnenie jej aktivít. Príspevok je komplexnou štúdiou zameranou na problematiku Slow Food, ktorá mapuje aktivity hnutia od vzniku až po súčasnosť.
Public work category
Reports at international scientific conferences
Database
PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
No. of Archival Copy
E14 01641-006, originál dokumentu
File name
Size
Typ prístupu
Plný text PDF
787.5 KB
z IP adresy SEK po prihlásení
This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about
how we use cookies.