1. Sustainable consumption of bakery products; a challenge for Czech consumers and producers
Title | Sustainable consumption of bakery products; a challenge for Czech consumers and producers | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Author info | Tomáš Ratinger, Adam Tomka, Iveta Bošková | ||||||||
Author | Ratinger Tomáš | ||||||||
Co-authors | Tomka Adam | ||||||||
Bošková Iveta | |||||||||
Source document | Agricultural economics. Vol. 62, no. 10 (2016), s. 447-458. - Prague : Czech academy of agricultural sciences, 2016. ISSN 0139-570X | ||||||||
Document kind | schedule of articles from periodics | ||||||||
Language | English | ||||||||
Country of Edition | Czech Republic | ||||||||
systematics | 663/664 - Potravinárstvo | ||||||||
Keywords | pekárenstvo * výrobky * spotreba obyvateľstva * spotreba udržateľná * odpad * odpadky * využitie odpadu * Česko | ||||||||
Annotation | Trvalo udržateľná spotreba pekárenských výrobkov, odpady pekárenských výrobkov - výzva pre spotrebiteľov a výrobcov v Česku. | ||||||||
Database | ARTICLES | ||||||||
References | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika | ||||||||
Bunches | 2016: 7-12 | ||||||||
|