1. Vplyv pandémie Covid-19 na fungovanie sektora HORECA
SYS | 0283311 | |
---|---|---|
LBL | 00000naa--22^^^^^---450- | |
005 | 20240502074407.8 | |
035 | $a 473522 $2 CREPC2 | |
100 | $a 20220425a2022łłłłm--y0sloc0103----ba | |
101 | 0- | $a slo $d slo $d eng |
102 | $a SK | |
200 | 1- | $a Vplyv pandémie Covid-19 na fungovanie sektora HORECA $d Impact of the Covid-19 Pandemic on the Functioning of the HORECA Sector $f Marián Chrobák |
330 | $a Dopad pandémie Covid-19 na sektor HORECA. HoReCa je pojem, ktorý zahŕňa segment hotelierstva a rôznych druhov gastronomických prevádzok, ide o skratku slov označujúcich miesta predaja s priamou konzumáciou tovarov a služieb: Hotel, Reštaurácia, Stravovanie/Kaviareň (Catering). Sektor HORECA, ako súčasť cestovného ruchu, zahŕňa ubytovacie a stravovacie služby. Budúcnosť sektora HORECA. | |
463 | -1 | $1 001 eu_un_cat*0283267 $1 011 $a 1336-7137 $1 200 1 $a Manažment v teórii a praxi $b elektronický zdroj $e online odborný časopis o nových trendoch v manažmente $v Roč. 18, č. 1 (2022), s. 64-69 online $1 210 $a Košice $c Katedra manažmentu PHF EU $d 2022 |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0005574 $a ruch cestovný |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0002368 $a hotelierstvo |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0005355 $a reštaurácie |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*0079797 $a pandémia |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*0079799 $a koronavírus |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0005739 $a Slovensko |
700 | -1 | $3 eu_un_auth*0082895 $a Chrobák $b Marián $p EUBPHFKKM $4 070 $9 100 $f 1997- $q I $T Katedra kvantitatívnych metód PHF |
801 | -0 | $a SK $b BA004 $c 20220425 $g AACR2 |
T85 | $x existuji fulltexy |