1. Osobitosť podmienok zvyšovania produktivity práce pri výrobe cukroviniek
Title | Osobitosť podmienok zvyšovania produktivity práce pri výrobe cukroviniek |
---|---|
Author info | Miroslav Buch |
Author | Buch Miroslav |
Source document | IBC. International business cooperation : časopis pre podnikateľov = Magazine for managers = Zeitschrift für Unternehmer. Roč. 11, č. 5 (Mimoriadne číslo 2000), s. 12. - Bratislava : INFORMEX, 2000 |
Document kind | schedule of articles from periodics |
Language | Slovak |
Country of Edition | Slovak Republic |
systematics | 65.011.4 - Produktivita. Hospodárnosť. Racionalizácia. Hodnotová analýza |
Keywords | rast produktivity práce * Figaro Trnava * konkurencieschopnosť * produktivita práce * pochutiny * proces výrobný |
Annotation | Obrovská dynamika zmien a konkurenčný boj. Situácia na trhu potravín. neustále sa meniace podmienky, tlak na cenovú konkurencieschopnosť výrobkov. Nové prístupy na meniace sa podmienky v odštepnom závode Figaro Trnava. Ukazovateľ produktivity práce. |
Database | ARTICLES |
References | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Numbers | 2000: 2-5 |