1. Jedlo aj história
Title | Jedlo aj história |
---|---|
Author info | Ján Záborský |
Author | Záborský Ján |
Source document | Trend : týždenník o ekonomike a podnikaní. Roč. 26, č. 28 (14. júla 2016), s. 58-61. - Bratislava : News and Media Holding, 2016. ISSN 1335-0684 |
Document kind | schedule of articles from periodics |
Language | Slovak |
Country of Edition | Slovak Republic |
systematics | 338.48 - Cestovný ruch. Politika cestovného ruchu |
Keywords | ruch cestovný * gastronómia * mestá * regióny * víno * vinohradníctvo * oleje rastlinné * kultúra * história * Taliansko |
Annotation | Toskánsko - kraj ponúkajúci najväčšie lákadlá milovníkov Talianska. Florencia a Siena - dve centrá Toskánska. Rozsiahle viniče, výroba vína a olivového oleja. Florencia- studnica renesancie. Toskánska kuchyňa ako kuchyňa chudobných a mimoriadne chutná. |
Database | ARTICLES |
References | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Numbers | 2016: 21-30 + 5 príl. |