1. Food Risk Management in Terms of Sustainable Consuption and Production
Title | Food Risk Management in Terms of Sustainable Consuption and Production | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Parallel title | Manažment potravinového rizika z hľadiska udržateľnej spotreby a výroby | ||||||||
Author info | Jaroslava Ivančáková | ||||||||
Author | Ivančáková Jaroslava EUBFPMKPO - Katedra podnikovohospodárska FPM | ||||||||
Source document | Socio-Economic Determinants of Sustainable Consumption and Production II. : Proceedings of Scientific Papers. Pp. 75-83 online. - Brno : Masaryk University Press, 2021 / Hrušovská Dana ; Sedláková Iveta ; Grisáková Nora. ISBN 978-80-210-7681-5 | ||||||||
DOI | 10.5817/CZ.MUNI.P210-8640-2021-8 | ||||||||
Výstup z projektu | VEGA 1/0708/20 Sociálno-ekonomické determinanty trvalo udržateľnej spotreby a výroby z hľadiska vplyvu na výkonnosť a konkurencieschopnosť podnikov | ||||||||
Note | VEGA 1/0708/20 | ||||||||
Document kind | schedule of articles from year books | ||||||||
Language | Slovak | ||||||||
Country of Edition | Czech Republic | ||||||||
Keywords | rozvoj trvalo udržateľný * riziko * potraviny * potravinárstvo * bezpečnosť potravinová * ekonomika environmentálna * ekonomika ekologická * priemysel potravinársky | ||||||||
Annotation | Súčasný vývoj v oblasti potravinového manažmentu rizík s prepojením na udržateľnú výrobu a spotrebu. Manažment potravinového rizika, pojmy a celkovo udržateľný rozvoj, iniciatívy, stratégie. Postoj k aktuálnej situácii v zelenej ekonomike v kontexte trvalo udržateľného rozvoja s dôrazom na vývoj v rámci Európskej únie. | ||||||||
Public work category | Scientific titles in foreign noticed scientific year-books (not conference) | ||||||||
Database | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ | ||||||||
No. of Archival Copy | E21 00811-009, kópia plného textu | ||||||||
|