1. Národná gastronómia ako súčasť valorizácie makroprostredia cestovného ruchu v Slovenskej republike
Title | Národná gastronómia ako súčasť valorizácie makroprostredia cestovného ruchu v Slovenskej republike |
---|---|
Author info | aut. Peter Trefil |
Author | Trefil Peter EUBOBFKSC - Katedra služieb a cestovného ruchu OBF - zrušená |
Source document | Zborník výsledkov výskumu Katedry služieb a cestovného ruchu Obchodnej fakulty Ekonomickej univerzity projektov VEGA a inštitucionálnych projektov. S. 238-242. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2003 ; Ekonomická univerzita v Bratislave. ISBN 80-225-1773-9 |
Document kind | schedule of articles from year books |
Language | Slovak |
Country of Edition | Slovak Republic |
systematics | 338.48 - Cestovný ruch. Politika cestovného ruchu |
Keywords | ruch cestovný * Slovensko * gastronómia * projekty |
Annotation | Stručné vysvetlenie pojmu gastronómia, význam a miesto gastronómie v ponuke cestovného ruchu. Slabé využívanie slovenskej gastronómie v ponuke produktu cestovného ruchu SR.Možnosť valorizácie makroprostredia cestovného ruchu i využitím gastronómie u nás. Zostavenie vzorových menu. Príspevok z riešenia Projektu VEGA č. 1/7707/20. |
Database | ARTICLES |