1. Kedy a ako zdaňovať stravné zamestnancom
Title | Kedy a ako zdaňovať stravné zamestnancom |
---|---|
Author info | Dagmar Piršelová |
Author | Piršelová Dagmar |
Source document | Trend : týždenník o hospodárstve a podnikaní. Č. 39 (30. septembra 2004), s. 30-33. - Bratislava : TREND Holding, 2004. ISSN 1335-0684 |
Document kind | schedule of articles from periodics |
Language | Slovak |
Country of Edition | Slovak Republic |
systematics | 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie |
Keywords | zamestnávatelia * zamestnanci * stravovanie zamestnancov * stravné * financovanie * zdaňovanie |
Annotation | Jednou z povinností zamestnávateľov (bez ohľadu či ide o fyzickú alebo právnickú osobu) je zabezpečiť svojim zamestnancom v riadnom pracovnom pomere stravovanie. Stravovanie ostatných zamestnancov - dôchodcov, bývalých zamestnancov, zamestnancov na dohodu o vykonaní práce alebo brigádnikov. Peňažná a nepeňažná forma. Zamestnávateľ prispieva na stravovanie z troch zdrojov. Sumy stravného. Peňažný príspevok. Forma gastrolístkov. Stravovanie na pracovných cestách. |
Database | ARTICLES |
References | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Numbers | 2004: 31-40 + 3 príl. |