1. Porovnanie kvality a bezpečnosti potravín v SR
Title | Porovnanie kvality a bezpečnosti potravín v SR |
---|---|
Author info | Zora Szakalová |
Author | Szakalová Zora EUBOBF - Obchodná fakulta EU |
Source document | Obchodné podnikanie v podmienkach teórie a praxe znalostnej ekonomiky : zborník z medzinárodnej vedeckej konferencie : 5.-6. október 2006, Vzdelávací inštitút COOP, Mojmírovce. S. 689-694. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2006. ISBN 80-225-2227-9 |
Document kind | schedule of articles from year books |
Language | Slovak |
Country of Edition | Slovak Republic |
systematics | 338.439 - Potravinové hospodárstvo. Ekonomika výživy |
Keywords | potraviny * kvalita * bezpečnosť potravinová * legislatíva * kontrola kvality * komodity * riziko * Slovensko |
Annotation | Platná legislatíva pre oblasť kvality a bezpečnosti potravín na Slovensku. Kontrola kvality potravín. Výsledky kontrol kvality u vybraných komodít. Vajcia a výrobky z vajec. Mäso, výrobky z mäsa, zverina a hydina. Cereálie a pekárske výrobky. Jedlé obilie. Mlynské výrobky. Cestoviny. Pekárske výrobky. |
Public work category | Reports at home scientific conferences |
Database | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ |
References | (1) - PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ |
No. of Archival Copy | E06 01127-001, OBF - Archív EPC, kópia plného textu |