1. F & B
SYS | 0098560 | |
---|---|---|
LBL | $$$$$naa$$22$$$$$$$$450$ | |
005 | 20231011125326.1 | |
100 | $a 20090722a2009łłłłm$$y0sloc0103$$$$ba | |
101 | 0- | $a slo |
102 | $a SK | |
200 | 1- | $a F & B $f Magdaléna Maceášiková |
330 | $a Food & Beverage - oddelenie reštaurácie a baru - v hoteli. Identifikácia cieľovej skupiny ako prvotný krok k dobrému fungovaniu hotelovej reštaurácie a baru. Riadenie hotelovej reštaurácie. Organizácia práce. Jedálny lístok - menu. Kvalitná obsluha a systémy obsluhy. Room service. Správne stolovanie. Čaro atmosféry. | |
463 | -1 | $1 001 eu_un_cat*0164684 $1 011 $a 1337-0545 $1 200 1 $a Hotelier $e direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií $v Roč. 3, č. 3 (2009), s. 34-38 $1 210 $a Žilina $c Direct press $d 2009 |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0005355 $a reštaurácie |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0003188 $a manažment |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0005745 $a služby |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0003009 $a kvalita |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0004150 $a personál |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0007321 $a zamestnanci |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0007368 $a zákazníci |
675 | $a 640.2/.4 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000285 $x Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie | |
700 | -1 | $3 eu_un_auth*0024721 $a Maceášiková $b Magdaléna $4 070 |
801 | -0 | $a SK $b BA004 $c 20090722 $g AACR2 |