1. Vývojové trendy balenia potravín
Title | Vývojové trendy balenia potravín |
---|---|
Parallel title | Developmental trends in food packaging |
Author info | Igor Kačeňák, K. Surówka, G. Jaworska, A. Dandár |
Author | Kačeňák Igor EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená |
Co-authors | Surówka K. |
Jaworska G. | |
Dandár A. | |
Source document | Nové trendy v potravinárstve : zborník vedeckých prác. S. 55-61. - Bratislava : Nakladateľstvo STU v Bratislave, 2010. ISBN 978-80-227-3398-4 |
Document kind | schedule of articles from year books |
Language | Slovak |
Country of Edition | Slovak Republic |
systematics | 621.798 - Balenie a obalová technika |
Keywords | obaly * technika obalová * modernizácia * automatizácia * technológie nové * označovanie tovarov * kódy čiarové * potraviny |
Annotation | Moderné metódy balenia. Vákuové balenie a balenie v inertnom plyne. Aseptický spôsob balenia. Aktívne a inteligentné balenie. Metódy balenia vo vývoji. Rádiofrekvenčná identifikácia - RFID. Automatizácia baliaceho procesu. |
Public work category | Scientific titles in home noticed scientific year-books (not conference) |
Database | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ |
No. of Archival Copy | E10 01307-001, kópia plného textu |